-->

Ja es hora de que passem a altres mitjans...

A partir d'ara, aquest blog no s'actualitzarà.

29 d'abril de 2015


Acta assemblea extraordinària del 11 d’abril de 2013

La reunió comença a la biblioteca de l’escola a les 21:35h.

Assisteixen 13 pares i mares i els següents membres de la junta: Cristina, Núria, Yolanda, Pri, Rosa, Mònica, Eva, Sussi, Chelo i Marc.

Ordre del dia:

1.      Lectura i aprovació de l’acta anterior.

2.      Votació de la nova presidenta que ha de substituir la Pau Abascal de cara al curs 2013-14

3.      Debat i votació sobre la proposta de canvi d’horari lectiu de l’educació infantil pel proper curs escolar.

4.      Precs i preguntes.

 

1.    Lectura i aprovació de l’acta anterior.

Es llegeix l’acta anterior i s’aprova per unanimitat.

2.    Votació de la nova presidenta que ha de substituir la Pau Abascal de cara al curs 2013-14

 

La junta proposa a la Núria Ballús com a presidenta, de cara a l’any vinent, en substitució de la Pau Abascal, que ja deixa l’escola.

Es vota i s’aprova per unanimitat.

La Núria fa una presentació tant d’ella mateixa com de les tasques de l’ampa i convida a tothom que vulgui afegir-se o col·laborar a que així ho faci.

 

3.    Debat i votació sobre la proposta de canvi d’horari lectiu de l’educació infantil pel proper curs escolar.

La Mònica fa una lectura de la proposta que fa el claustre de professors respecte al canvi d’horari a infantil de cara al curs vinent, i també de les raons que ha recollit l’ampa que podrien ser inconvenients.

S’obre un debat sobre quines podrien ser les dificultats en que es poden trobar les famílies davant aquest canvi i si les raons del claustre de professors és prou convincent.

El Jordi comenta que els professors no fan només una tasca educativa si no també assistencial i que per tant aquesta part la deixarien de fer.

Per les qüestions pedagògiques que argumenten es podrien buscar altres solucions però el problema bàsic és compatibilitzar-ho amb l’horari de primària. De cara al curs 2013-2014, que no sabem si tindrem la 6a hora, potser no quedarà un altre ja que l’horari es reduirà en una hora però tota l’escola estarà igualada.

Altres mares comenten que per la tarda no portaran als seus fills a l’escola, ja que per un hora i mitja, després de no haver descansat el que normalment descansen al migdia, per elles també és un trasbals.

Per els pares que entren nous no es compleixen els pactes de paraula que es van fer vers l’horari, es senten enganyats, ja que per aquest motiu podien decantar la seva decisió d’inscriure als seus fills a un altre escola.

Si la intenció del claustre es fer aquest canvi hauria de ser de cara al curs 2014-2015.

El Marc proposa una reunió amb els pares afectats per explicar el tema i no donar per bo només l’aprovació del CE.

També es demana que quan es facin les inscripcions es digui l’horari que es pretén posar ja que per ara no s’ha fet cap al·lusió a aquest canvi.

La Chelo i la Montse de P4 faran un document per recollir signatures a la porta d’infantil divendres al matí, a migdia i a la tarda en contra del canvi. Es penjarà al taulell d’infantil la proposta del claustre de professors.

L’Amparo de P3 proposa que si la raó és realment pedagògica potser s’hauria de fer d’un altre manera ja que mig hora no creu que solventi el problema del rendiment.

Ens sembla molt precipitat.

El Ramón comenta que es podria inclús informar als pares de la guarderia per si estan interessats en el Jaume Balmes que ja estiguin enterats de l’ horari proposat. 

Es redacta la carta per les signatures que es recolliran a la porta, la Chelo l’escanejarà i l’enviarà per mail a l’escola així no es perdrà l’original.

 

4.    Precs i preguntes.

 

Es presenten els membres del Xino-xano de Sant Feliu com a secció del CESF, a més de que pertanyen a l’associació Catalunya camina, expliquen una mica en que consisteix i conviden a tothom a participar-hi. Es busca la manera de que els nens tinguin rutes segures per anar caminant a l’escola buscant la seva autonomia principalment, a part de la reducció de la mobilitat en cotxe per el poble. Al maig es farà una primera prova, es sortirà de la plaça de l’ajuntament cap a l’escola.

 

No hi ha més precs ni preguntes.

La reunió es dona per finalitzada a les 23:05h.

Publica un comentari a l'entrada

Són benvinguts tots els comentaris, dubtes i opinions, sempre que siguin respectuosos.

.
.
.

 
.
La Junta de l'AMPA es fa responsable del contingut de les entrades d'aquest bloc.
La Junta de l'AMPA es reserva el dret de no publicar tots aquells comentaris i aportacions que vulnerin el respecte a la dignitat de la persona, que siguin discriminatoris, xenòfobs, racistes, pornogràfics, al seu judici, no resultessin adequats per a la seva publicació.
La Junta de l'AMPA en qualsevol cas, no comparteix necessàriament les opinions emeses pels usuaris del bloc, a través dels seus comentaris, que són obra i responsabilitat exclusiva dels seus autors.
.
.
disseny i adaptació de plantilla design and template adaptation
.