-->

Ja es hora de que passem a altres mitjans...

A partir d'ara, aquest blog no s'actualitzarà.

29 d'abril de 2015

Benvolgudes famílies, Els assajos per l’espectacle de la festa de fi de curs de la nostra escola estan en marxa! L’espectacle va prenent forma però ara... necessitem la col·laboració dels més petits! La idea és que els petits de l’escola (P-3, P-4 i P-5) protagonitzin l’inici i el final de l’espectacle. Per preparar-ho s’ha organitzat un taller de dansa amb la finalitat d’assajar els números. El calendari d’assajos és el següent: Dies d’assaig: dissabtes de 12:00 a 13:00 al Centre cívic - Sala Gran 8 de maig - 15 de maig - 22 de maig - 29 de maig - 5 de juny - 12 de juny El 17 de juny Assaig general a les 16:30 a l'Escola. Per tal d’apuntar als vostres fills i filles i per a qualsevol aclariment, podeu posar-vos en contacte amb la comissió de festes de l’AMPA: Cristina Pous 679 06 58 71 cpous@portalsocial.net Christina Bohr 93 866 22 79 cbohr@telefonica.net O simplement passeu-vos per el centre cívic el dissabte 8 de maig! Animeu-vos a participar! Comissió de Festes de L’AMPA

Publica un comentari a l'entrada

Són benvinguts tots els comentaris, dubtes i opinions, sempre que siguin respectuosos.

.
.
.

 
.
La Junta de l'AMPA es fa responsable del contingut de les entrades d'aquest bloc.
La Junta de l'AMPA es reserva el dret de no publicar tots aquells comentaris i aportacions que vulnerin el respecte a la dignitat de la persona, que siguin discriminatoris, xenòfobs, racistes, pornogràfics, al seu judici, no resultessin adequats per a la seva publicació.
La Junta de l'AMPA en qualsevol cas, no comparteix necessàriament les opinions emeses pels usuaris del bloc, a través dels seus comentaris, que són obra i responsabilitat exclusiva dels seus autors.
.
.
disseny i adaptació de plantilla design and template adaptation
.