-->

Ja es hora de que passem a altres mitjans...

A partir d'ara, aquest blog no s'actualitzarà.

29 d'abril de 2015

Els passats dies 2 i 3 de maig, i en el marc de les 3es Jornades Mediambientals a l'escola, es va dur a terme una iniciativa per conscienciar la canalla de la importància d'anar a l'escola a peu, evitant el transport motoritzat pels beneficis que comporta tant per a la mobilitat, per al medi ambient, per a la salut de les persones, per a la seguretat viària...


Aquesta iniciativa, promoguda des del col·lectiu Xinoxano, adscrit al Centre Excursionista de Sant Feliu i a l'associació Catalunya Camina, va ser tot un èxit com podeu veure a la fotografia. Tant, que els Xinoxano han decidit que fins que acabi el curs tots els divendres sortiran des de la plaça de l'ajuntament i des de la plaça del carrer Estatut cap a l'escola caminant en grup, acompanyats per tota la gent que vulgui.

I de cara a l'any vinent, la idea és demanar que hi hagi un seguit de carrers a Sant Feliu de Codines on la prioritat sigui per als vianants, perquè els nens i nenes puguin anar sols i segurs a l'escola, la gent gran pugui baixar tranquil·la a la plaça o al centre a comprar, etc. I per trencar amb la tirania del cotxe i recuperar el carrer per a les persones.

Com sempre en aquest blog de l'AMPA, no ens cansarem de demanar que deixeu la vostra opinió o comentaris, tot i que fins ara la participació dels lectors sigui pràcticament nul·la i molt depriment.


1 comentaris:

Col·lectiu Xino-Xano ha dit...
25/9/13 20:07  

Aquest curs també es continuarà promovent la mobilitat a peu cap a l'escola. Tots els divendres hi haurà diferents rutes i acompanyants, i esperem que acabi sent una realitat de cada dia i no una cosa només dels divendres. Més informació a: http://xinoxano.drupalgardens.com/

Publica un comentari a l'entrada

Són benvinguts tots els comentaris, dubtes i opinions, sempre que siguin respectuosos.

.
.
.

 
.
La Junta de l'AMPA es fa responsable del contingut de les entrades d'aquest bloc.
La Junta de l'AMPA es reserva el dret de no publicar tots aquells comentaris i aportacions que vulnerin el respecte a la dignitat de la persona, que siguin discriminatoris, xenòfobs, racistes, pornogràfics, al seu judici, no resultessin adequats per a la seva publicació.
La Junta de l'AMPA en qualsevol cas, no comparteix necessàriament les opinions emeses pels usuaris del bloc, a través dels seus comentaris, que són obra i responsabilitat exclusiva dels seus autors.
.
.
disseny i adaptació de plantilla design and template adaptation
.