-->

Ja es hora de que passem a altres mitjans...

A partir d'ara, aquest blog no s'actualitzarà.

29 d'abril de 2015




DIJOUS 9 DE MAIG

DE 5 A 6 DE LA TARDA


CONCENTRACIÓ A LA PLAÇA AMB TALLER DE RODOLINS I DIBUIXOS PER PROTESTAR CONTRA LA LOMCE (“LLEI WERT”)



Les famílies no podem restar indiferents davant dels atacs que està patint el nostre sistema educatiu: supressió de la sisena hora en la gran majoria de l'escola pública; retard de mesos i mesos del pagament de les beques menjador; baixes laborals de docents sense cobrir amb el consegüent perjudici per als nostres fills; increment de les ràtios; tancament d'escoles; aturada en el pla de construcció de nous centres docents; preus desorbitats per a les matrícules universitàries i per a les escoles bressol, i un llarg etcètera. A més, la nova llei pretén dinamitar la immersió lingüística que tants bons resultats està donant.


US HI ESPEREM!!!

Publica un comentari a l'entrada

Són benvinguts tots els comentaris, dubtes i opinions, sempre que siguin respectuosos.

.
.
.

 
.
La Junta de l'AMPA es fa responsable del contingut de les entrades d'aquest bloc.
La Junta de l'AMPA es reserva el dret de no publicar tots aquells comentaris i aportacions que vulnerin el respecte a la dignitat de la persona, que siguin discriminatoris, xenòfobs, racistes, pornogràfics, al seu judici, no resultessin adequats per a la seva publicació.
La Junta de l'AMPA en qualsevol cas, no comparteix necessàriament les opinions emeses pels usuaris del bloc, a través dels seus comentaris, que són obra i responsabilitat exclusiva dels seus autors.
.
.
disseny i adaptació de plantilla design and template adaptation
.