-->

Ja es hora de que passem a altres mitjans...

A partir d'ara, aquest blog no s'actualitzarà.

29 d'abril de 2015

Des de l’AMPA, les delegades i delegats de curs i l’escola ja estem preparant la festa de fi de curs.

El nostre desig és que tinguem una festa ben lluïda on tothom, des dels més petits del parvulari fins als ganàpies de sisè s’ho passin d’allò més bé.

Hi haurà el ja tradicional comiat dels de sisè, el reconeixement que els de primer faran al seu tutor de lectura, hi haurà l’espectacular túnel del terror (si hi ha quòrum entre els pares i mares de sisè), animació infantil, servei de bar, entrepans, tallers preparats per tots i tot el que, si vols, pots imaginar.

Tu pots fer possible que aquesta festa sigui inoblidable, amb la teva participació. Pensa què t’agradaria fer (tallers, jocs tradicionals de cucanya, gimcanes, etc…) busca algun company o companya amb qui puguis fer-ho i adreça’t a la delegada del teu curs o a algú de la junta de l’AMPA que, junts, posarem fil a l’agulla per engegar la teva idea.

Aquesta és la nostra festa, la dels nens i la de les famílies, diem adéu al curs i saludem l’estiu amb il•lusió. Què millor que fer-ho amb una festa ben especial!

Anima’t a participar!

T’esperem!

Publica un comentari a l'entrada

Són benvinguts tots els comentaris, dubtes i opinions, sempre que siguin respectuosos.

.
.
.

 
.
La Junta de l'AMPA es fa responsable del contingut de les entrades d'aquest bloc.
La Junta de l'AMPA es reserva el dret de no publicar tots aquells comentaris i aportacions que vulnerin el respecte a la dignitat de la persona, que siguin discriminatoris, xenòfobs, racistes, pornogràfics, al seu judici, no resultessin adequats per a la seva publicació.
La Junta de l'AMPA en qualsevol cas, no comparteix necessàriament les opinions emeses pels usuaris del bloc, a través dels seus comentaris, que són obra i responsabilitat exclusiva dels seus autors.
.
.
disseny i adaptació de plantilla design and template adaptation
.