-->

Ja es hora de que passem a altres mitjans...

A partir d'ara, aquest blog no s'actualitzarà.

29 d'abril de 2015

1. Canvis a la Junta de l'AMPA

La Lydia Blanch presenta la seva dimissió com a presidenta i s’aprova a l’assemblea el nomenament de la Pau Abascal com a nova presidenta. Portarà la comissió de llibres, el pla d’esport, extraescolars i les reunions mensuals amb la direcció.
La Raquel Rodríguez anirà al Consell Escolar com a representant de l’Ampa i la Lydia continuarà amb la comissió de llibres i la de menjador.
S’aprova per unanimitat.

2. Dia del Medi Ambient

Dins del Pla Educatiu d’Entorn s’ha programat pel 9 d’abril el dia del Medi Ambient amb una sortida cap al Parc Usart, Sant Miquel petit i Sant Climent. Durant la setmana anterior a aquest dia, els nens a les escoles faran tallers relacionats amb el medi ambient.

3. Informe de la Comissió de Menjador

El dia 17/12/2010 la comissió de menjador va fer una visita sorpresa al menjador. El resum de dita visita és:

*Tot està molt net, tots dos menjadors, infantil i primària, en perfecte estat de neteja. Les monitores amb capells i guants i abans de posar-se’ls, es renten les mans.
* Tracte molt correcte als nens/usuaris del menjador
* Aliments en molt bona qualitat: per exemple la fruita

Observem dues incidències:
* Poca quantitat de menjar, sobretot en el segon plat de P-3,
* Menjar fred a infantil, sobretot el 2n plat i pels nens que arriben més tard de l'extraescolar d'anglès.
Aquest mateix dia parlem amb la coordinadora del menjador i amb la cuinera i els expliquem el que hem observat.

El dia 14/01/11 hi ha una reunió de la comissió amb la coordinadora.
* Se'ns comunica des de Scolarest que s'ha solucionat la incidència del menjar fred a infantil amb un escalfador d'aigua que manté el menjar calent.
* Se'ns comenta que les quantitats de menjar segueixen les pautes de l'OMS, de totes maneres s'ha augmentat la quantitat de menjar i es controlarà i analitzarà el tema de P-3.

4. Sortides familiars de l'AMPA

Es decideix fomentar des de la Junta de fer sortides familiars, i es tria com a data per la primera sortida el dia 8 de maig.

5. Servei d'acollida a la tarda

Respecte a l’acollida de la tarda s’informa que no es pot tirar endavant ja que no hi ha prou nens. Es mirarà de cara a l’any que ve.

6. Carta de Compromís

Es decideix que penjarem al Blog de l’Ampa la Carta de Compromís que es va presentar al Consell Escolar, aquesta carta es demana per llei.

Publica un comentari a l'entrada

Són benvinguts tots els comentaris, dubtes i opinions, sempre que siguin respectuosos.

.
.
.

 
.
La Junta de l'AMPA es fa responsable del contingut de les entrades d'aquest bloc.
La Junta de l'AMPA es reserva el dret de no publicar tots aquells comentaris i aportacions que vulnerin el respecte a la dignitat de la persona, que siguin discriminatoris, xenòfobs, racistes, pornogràfics, al seu judici, no resultessin adequats per a la seva publicació.
La Junta de l'AMPA en qualsevol cas, no comparteix necessàriament les opinions emeses pels usuaris del bloc, a través dels seus comentaris, que són obra i responsabilitat exclusiva dels seus autors.
.
.
disseny i adaptació de plantilla design and template adaptation
.